Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια καλωσόρισαν τα νήπια της Ρωμηοσύνης, που φοιτούν στο Δημιουργικό Εργαστήρι στον αυλόγυρο της Αγίας Τριάδος της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, τον πνευματικό τους πατέρα, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Παναγιώτατος συνάντησε τα παιδιά, τις δασκάλες και τους γονείς τους, σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2021, στον περικαλλή Ναό της Αγίας Τριάδος, όπου είχαν ετοιμάσει μία μικρή χριστουγεννιάτικη εορτή, στην οποία παρέστησαν, επίσης, οι Σεβ. Μητροπολίτες Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος Σταυροδρομίου, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εντιμ. κ. Γιώργος Παπαλιάρης, κληρικοί και κοινοτικοί παράγοντες.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στους νεαρούς βλαστούς της Ομογενείας, που αποτελούν το μέλλον της ρωμηοσύνης και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Μαζί με τις πατρικές του ευχές, προσέφερε στα παιδιά δώρα, και συνεχάρη τις δασκάλες τους και τους Κοινοτικούς παράγοντες για το επιτελούμενο έργο στο Δημιουργικό Εργαστήρι, που αποτελεί έναν πρότυπο παιδικό σταθμό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.