Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διαφορετικά μέρη της χώρας έψαλλαν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Σωματεία, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ υποδέχθηκε για τα παραδοσιακά κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών την Πολιτιστική & Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», τον Σύλλογο Βρακοφόρων Κρήτης, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πετρούπολης, καθώς και τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες “ΝΙΚΗ” – Victor Ardant.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε και σχετική ανάρτηση στα Social Media, στη οποία αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά, πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία όπου και έψαλαν τα καθιερωμένα κάλαντα. Η έλευση του Θεανθρώπου να φέρει δύναμη σε όλους. Καλά Χριστούγεννα με υγεία».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.