ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο, αυτές τις άγιες ημέρες μοίρασε κρέας και διαφόρων ειδών τρόφιμα, σε περίπου εξακόσιες οικογένειες και άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σίτισής τους, σε άτομα που βιώνουν την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το Κεντρικό  Συσσίτιο έμπνευση και επιθυμία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου  κ. Δαμασκηνού, το οποίο λειτουργεί υπό τον συντονισμό του Πρωτοσυγκελλεύοντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, με την βοήθεια του υπεύθυνου κ. Ευθυμίου Σημανδηράκη, της μαγείρισσας κ. Μαρίας Αυγέρου, καθώς και ομάδας εθελοντών και εθελοντριών, την αρωγή Κληρικών και την ευγενική προσφορά χορηγών ενίσχυσε τις οικογένειες αυτές που πραγματικά ζουν στα όρια της φτώχειας, ώστε να γεμίσουν και εκείνες, το γιορτινό τους τραπέζι.

Αυτό είναι μέρος μόνο από το έργο του φιλόπτωχου το οποίο ενισχύει άπορους συνανθρώπους  προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πληρώσουν χρέη και λογαριασμούς, δαπανηρά χειρουργεία και φάρμακα.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όλους τους δωρητές που η συμπαράσταση τους πάντα είναι συγκινητική.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.