ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022 Live: ΟΡΘΡΟΣ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 25 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Μεγάλου Βασιλείου - Ευλογία και Προσευχή.

Θεία Λειτουργία Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022 στις 05.30 το πρωί. Η Κατά Σάρκα Γέννησις του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού. Η Προσκύνηση των Μάγων. Η Μνήμη των ποιμένων, που είδαν τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Η Θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τελείται 10 φορές το έτος. Μία από αυτές είναι η Παραμονή των Χριστουγέννων. Εάν όμως η Παραμονή Χριστουγέννων πέσει Σάββατο ή Κυριακή, όπως εφέτος 2022, τότε τελούμε την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και ανήμερα των Χριστουγέννων την Θεία Λειτουργία του Μέγα Βασιλείου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου κατά τα Χριστούγεννα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2022 05.30.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου 2022 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Χριστούγεννα

Σύμφωνα με την μεγάλη ημέρα της Γεννήσεως του Χριστού, όταν ο βασιλιάς Ηρώδης κατάλαβε, ότι τον ενέπαιξαν οι Μάγοι, ότι έφυγαν στην πατρίδα τους από άλλο δρόμο, θύμωσε πάρα πολύ και διέταξε να σφαγούν όλα τα νήπια της Βηθλεέμ και της γύρω περιοχής, από ηλικίας δύο ετών και κάτω.

Έτσι υπολόγιζε, ότι μεταξύ αυτών θα είναι και ο Χριστός, ο βασιλιάς των Ιουδαίων. Αλλά λέμε, άλλαι αι βουλαί ανθρώπων, άλλα ο Θεός κελεύει. Άγγελος Κυρίου παρουσιάστηκε στον Ιωσήφ και του είπε: Σήκω, πάρε το παιδί και την μητέρα του και πήγαινε στην Αίγυπτο, γιατί πρόκειται ο Ηρώδης να το σκοτώσει.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο για τη γέννηση του Ιησού, την ερμηνεία της εορτής των Χριστουγέννων και τι σημαίνει για εμάς σήμερα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.