ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 05.00 ξημερώματα.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος τα Χριστούγεννα – Ευλογία και Αγιασμός. Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2021 στις 05.00 το πρωί.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 05.00 ξημέρωμα Χριστουγέννων.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Η Θεία λειτουργία των Χριστουγέννων ξεκινά 5 το πρωί 25 Δεκεμβρίου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 05.00 ξημερώματα.

ΕΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου 2021 της εορτής των Χριστουγέννων με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 05.00
ΟΡΘΡΟΣ. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής των Χριστουγέννων – Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 – Ώρα 05.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Χριστουγέννων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Χριστουγεννα
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
25 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.