ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023!! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr)! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ΕΩΣ 31/12!!!! – Αναλυτικές πληροφορίες!

NEWS: Συνολικά 2,3 εκατ. θα πάρουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης με την επιταγή ακριβείας όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι τέσσερις κατηγορίες που θα πληρωθούν φέτος είναι:
800.000 δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr), θα λάβουν επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού. Το συνολικό ποσό που θα λάβει το Δεκέμβριο μια οικογένεια με τρία παιδιά κυμαίνεται από 280 έως 700 ευρώ.
1,055 εκατ. συνταξιούχοι που δεν έχουν προσωπική διαφορά ή έχουν κάτω των 10 ευρώ και λαμβάνουν άθροισμα κυρίων συντάξεων έως 700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ.Οι ίδιοι θα λάβουν αύξηση στις συντάξεις τους από 1-1-2024.
210.000 δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα λάβουν επιπλέον 50% του μηνιαίου επιδόματος. Από τον Δεκέμβριο, όπως έχει ανακοινωθεί, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αυξάνεται κατά 8 %. Μια τετραμελής οικογένεια θα λάβει το Δεκέμβριο συνολικά 648 ευρώ (αρχικό επίδομα + αύξηση 8 % + έκτακτο επίδομα).
225.000 δικαιούχοι του επιδόματος ΑΜΕΑ του ΟΠΕΚΑ, του εξω-ιδρυματικού επιδόματος και λοιπών επιδομάτων αναπηρίας του e-ΕΦΚΑ θα λάβουν ενίσχυση ύψους 200 ευρώ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023!! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΟΠΕΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ΕΩΣ 31/12!!!! – Η γιορτή των καταναλωτών!
Στις 24 Νοεμβρίου είναι η Black Friday, η μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων καθώς οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως για αγορές (ηλεκτρονικές και μη) συσκευών και όχι μόνο με έκπτωση έως και 80%.

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών θα βάλουν σε προσφορά πολλούς κωδικούς προϊόντων.

Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού.

Συγκεκριμένα στις φετινές εκπτώσεις της Black Friday 2023 θα συμμετέχουν οι εξής επιχειρήσεις:
Public (public.gr)
Κωτσόβολος (kotsovolos.gr)
Γερμανός
Πλαίσιο (plaisio.gr)
e-shop
Praktiker
Intersport
Zackret
Tsakiris Mallas
Triumph
spartoo
myshoe
Funky Buddha
Factory Outlet
Cosmos Sport
Celestino
BrandGalaxy
alter shop
Notos
Attica.
Οι περισσότερες εκπτώσεις ξεκινούν συνήθως μία βδομάδα πριν την Black friday 2023 αλλά και την επόμενη, την λεγόμενη ως cyber monday.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023!! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΟΠΕΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ΕΩΣ 31/12!!!! – Oι κινήσεις του Κωτσόβολου!
Πλησιάζει η Black Friday 2023 που υπόσχεται διάλυση τιμών κυρίως στα προϊόντα τεχνολογίας, στο απόηχο του μεγάλου ντιλ της εξαγοράς του Κωτσόβολου (Kotsovolos.gr) από την ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ με τις κινήσεις που έχει κάνει, προσδοκά να κρατήσει την ισχυρή θέση της στη χώρα, αλλά και να γίνει κυρίαρχος “παίκτης” στην εσωτερική αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στόχος είναι να μετεξελίξει το δίκτυό της, στη λιανική, σε μια “πλατφόρμα” παροχής ευρείας γκάμας ενεργειακών κι όχι μόνο υπηρεσιών, με αναφορά στο “green and smart living”, σε μια πιο πράσινη, δηλαδή, και ψηφιακά αναβαθμισμένη καθημερινότητα για τον πολίτη.

Στον «αέρα» η Black Friday επικοινωνία μεγάλων retailers – marketingweek.gr

Το deal αυτό έγινε ενώ σε περίπου 20 μέρες πραγματοποιείται η Black Friday όπου τα μεγάλα πολυκαταστήματα αναμένεται να προχωρήσουν σε μεγάλες προσφορές, κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας.

Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού. Ήδη πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν ξεκινήσει καμπάνιες με αντίστροφη μέτρηση μέχρι την black friday 2023, σημειώνει το dnews.gr.

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ…! ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023!! ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΟΠΕΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ ΕΩΣ 31/12!!!! – Tι προτείνουν τα Public.
Έξυπνες συμβουλές για έξυπνες αγορές την περίοδο της Black Friday δίνουν τα Public (public.gr) καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για όσους θέλουν να βρουν και να αγοράσουν προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας.

Η Black Friday έχει εξελιχθεί σε μία γιορτή για όλους. Τυπικά, φέτος θα «γιορταστεί» στις 24 Νοεμβρίου, ενώ πρέπει κανείς να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να αποκτήσει τα προϊόντα που χρειάζεται ή επιθυμεί σε πραγματικά χαμηλές Black Friday τιμές.

Όσοι και όσες νομίζουν πως η 24η Νοεμβρίου απέχει αρκετά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν αφού για μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς αυτό το διάστημα δεν είναι τεράστιο, προκειμένου να ωφεληθεί κανείς από τις σημαντικές εκπτώσεις εκείνης της ημέρας.

Tip #1: Κάνε ζέσταμα με Pre-Black Friday προσφορές!
Ας δούμε, για παράδειγμα, την περίπτωση των Public, της μεγαλύτερης αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, όπου οι προ-Black Friday προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ευκαιρίες να αποκτήσεις ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι ουκ ολίγες. Μία επίσκεψη από τη σχετική ενότητα στο Public.gr είναι αρκετή για να πείσει οποιονδήποτε γι’ αυτό.

Tip #2: Κάνε εγγραφή στο Public Newsletter και η τύχη σου θα δουλέψει!
Η επίσκεψη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο: για να συμπληρώσεις τη φόρμα που υπάρχει εκεί, προκειμένου να λάβεις άμεση ενημέρωση για όλες τις προσφορές από τώρα μέχρι και το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου. Στον κόσμο της Μπλακ Φράιντεϊ από τα Public, οι προσφορές θα είναι συνεχείς και η άμεση ενημέρωση είναι το κλειδί για να προλάβεις τις ευκαιρίες και τα προϊόντα που επιθυμείς.

Tip #3: «Στάμπαρε» τα προϊόντα που θέλεις να χτυπήσεις (πριν τελειώσουν!)
Όσον αφορά τις επιλογές, αυτές καλύπτουν κάθε γούστο, επιθυμία και ανάγκη. Καταρχάς, σε προϊόντα τεχνολογίας, καθώς μπορείς να βρεις laptops, υπολογιστές, smartphones, tablets, αξεσουάρ, τηλεοράσεις και συστήματα ήχου και εικόνας, όπως και προϊόντα gaming. Εξάλλου, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσεις τη μεγάλη τηλεόραση που πάντα ονειρευόσουν, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ή για να βρεις το νέο σου πλυντήριο ή το καινούριο ψυγείο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον και θα μειώσει την κατανάλωση του ρεύματος. Αλλά ακόμη και μικρές οικιακές συσκευές, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Φυσικά, υπάρχει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας και οι προσφορές σε βιβλία, audiobooks, προϊόντα health & fitness είναι πολλές και εξαιρετικές για όσους και όσες επιθυμούν το κάτι παραπάνω.

Black Friday με… δόσεις φυσικά στα Public
Η αλυσίδα που έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα το 2016, δίνει τη λύση για όσους θέλουν να κάνουν αγορές χωρίς να έχουν απεριόριστο budget.

Χαρακτηριστική δυνατότητα που λύνει τα χέρια των καταναλωτών είναι οι ευέλικτες πληρωμές με δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ακόμα και για τις αγορές πριν και κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Αν κάποιος επιθυμεί μικρό αριθμό δόσεων, η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει σε έναν καταναλωτή να πληρώσει για την αγορά του σε 3 άτοκες δόσεις, είναι ιδανική. Σε περίπτωση, όμως, που οι περισσότερες δόσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση, τότε απλώς οι καταναλωτές επιλέγουν την υπηρεσία Flex Pay και δημιουργούν το δικό τους πλάνο εξόφλησης, με έως 36 δόσεις!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.