ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 : Σε νέα παράταση η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και ΑΣΕΠ προκηρύξεις. Ποιοι παίρνουν το δώρο Χριστουγέννων 2019. Πότε και σε ποιους θα πληρωθεί το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ- κοινωφελής εργασία : Δείτε τις 17 βασικές ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα.

Διοικητικοί
Οικονομολόγοι
Ψυχολόγοι
Κοινωνικοί Λειτουργοί
Νοσηλευτές

Δάσκαλοι
Νηπιαγωγοί
Βρεφονηπιοκόμοι
Ηλεκτρολόγοι
Υδραυλικοί
Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας
Φύλακες
Οδηγοί

Μάγειρες
Οικοδόμοι
Κηπουροί
Υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων

Αυξάνονται οι θέσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ – Ειδικότητες

Το υπ. Εργασίας ήδη σχεδιάζει προσθήκες στα κριτήρια με βάση τα οποία θα γίνει η επιλογή των περίπου 35.000 νέων υπαλλήλων στους δήμους όλης της χώρας.

ΑΣΕΠ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Ε/2018 του ΑΣΕΠ προς πλήρωση 1 θέσεως του κλάδου Ιατρού ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρική, με θητεία 3 ετών στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου και αναπληρωματικών υποψηφίων.

Οι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέου και αναπληρωματικών) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μέχρι την Παρασκευή ισχύει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του επιδοματος θερμανσης στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Το επίδομα θέρμανσης θα είναι φετος αυξημενο κατα 10 εκατομμυρια ευρω σε σχεση με περυσι.

Οι παραγγελιες πρεπει να ολοκληρωθουν εως τις 31 Δεκεμβριου και το υπουργειο Οικονομικων διαβεβαιωνει οτι ολα τα χρηματα θα καταβληθούν εντός του 2019 ακομα και αν απαιτηθουν περισσοτερα απο τα 68 εκατομμυρια του προϋπολογισμου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.