ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Παράταση κοινωφελούς εργασίας και ΑΣΕΠ προκηρύξεις. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το επίδομα γέννας και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2019. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Συγκεντρωτική λίστα με 220 θέσεις για υποψηφίους ΔΕ και ΥΕ

Οι περισσότερες προκηρύξεις έχουν, ήδη, δημοσιευθεί.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας 8 έως 24 μηνών.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Πατήστε, τους ενεργούς συνδέσμους για να δείτε όλες τις προκηρύξεις:

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, τώρα, για 66 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ

71 νέες προσλήψεις στην Λάρισα

3 θέσεις εργασίας στον δήμο Πάρου

40 θέσεις εργασίας στο δήμο Αλίμου

7 προσλήψεις στον δήμο Κορυδαλλού

5 συμβάσεις στο δήμο Κιλελέρ

6 θέσεις στο δήμο Λεβαδέων

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στην ΕΛΑΣ

7 άτομα στο δήμο Κρωπίας

4 θέσεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνος

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ – Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι

«Η συνέχιση του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί κυβερνητική επιλογή και λήφθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ήδη έχουν αποκτήσει συγκεκριμένες δεξιότητες και την απαιτούμενη εμπειρία για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό των δομών και των φορέων του ευαίσθητου τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Ο νέος ΟΑΕΔ, με δράσεις εξωστρέφειας, συμπράξεις και με καθημερινή αντίληψη των πραγματικών αναγκών τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο Δημόσιο, είναι εδώ για να δίνει λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες που παρουσιάζονται σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο».

Την παράταση του «Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον Δημόσιο Τομέα της Υγείας» για επιπλέον 12 μήνες αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ: «Η δαπάνη για την υλοποίηση αυτής της απόφασης θα ανέλθει στα 60.000.000 ευρώ για τα έτη 2020, 2021 και 2022 και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού».

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Το ποσό αυτό αφορά το Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 και τα χρήματα που θα διατεθούν στους δικαιούχους ανέρχονται συνολικά σε 41 εκατομμύρια ευρώ.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση του κ. Βορίδη διασφαλίζεται ότι όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος θα λάβουν κανονικά και στο όλον τα χρήματα τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.