ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 : Χριστούγεννα με γεμάτες τσέπες θα κάνουν χιλιάδες συμπολίτες μας μιας και εισπράττουν συντάξεις Δεκεμβρίου, ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληρωμές.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Προκαταβολή των αποζηµιώσεων ΕΛΓΑ και στη συνέχεια εκκαθάριση µε τον διασταυρωτικό έλεγχο, σε συνδυασµό µε συµψηφισµό των οφειλών αγροτών µε τυχόν απαιτήσεις τους από τον οργανισµό, προανάγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, Μάκης Βορίδης.

Τη σχετική ανακοίνωση ο κ. Βορίδης την έκανε στο πλαίσιο γεύµατος εργασίας µε κοµµατικούς παράγοντες και εκπροσώπους του αγροτικού χώρου από την Ηµαθία, που οργανώθηκε την 1η Νοεµβρίου, στην πόλη της Βέροιας.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Πρόταση για διαχωρισµό ζωικής και φυτικής παραγωγής κατέθεσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων Στέργιος Κύρτσιος, ενώ ο Γιώργος Φουντούλης, πρόεδρος του Συνδέσµου Οινοποιών Ηµαθίας ζήτησε αποσύνδεση της αγροτικής παραγωγής από την ασφαλιστική εισφορά, λέγοντας πως «πρέπει να γίνει αν θέλουµε να κρατήσουµε το συνεταιριστικό κίνηµα. Χάνονται πολλά χρήµατα µε τη διακίνηση µαύρων προϊόντων προκειµένου να µην πληρώνουν».

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 : Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Δεκεμβρίου 2019 θα καταβληθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων Δεκεμβρίου 2019 την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

(Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019)

Μετά τις 15:00 της 8ης Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.

Μετά την καταβολή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

Πότε αναμένεται να πληρωθεί το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Τσαντίρης Νίκος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.