Γράφει η Μητρόπολη Κορίνθου

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στο θέατρο του Περιγιαλίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου.

Το πρόγραμμα αρχικά συμπεριελάμβανε ποιήματα σχετικά με την εορτή των Χριστουγέννων από τα παιδιά του Τμήματος του Δημοτικού υπό την επίβλεψη και φροντίδα της δίδας Παναγιώτας Παλαιολόγου.

Ύστερα ακολούθησε θεατρικό έργο από τα παιδιά του Τμήματος Γυμνασίου – Λυκείου με θέμα το χάσμα των γενεών και την επέμβαση της θείας Χάριτος στην επαναφορά των παραστρατημένων νέων υπό την φροντίδα του Κατηχητή κ. Ελευθερίου Κρητικού.

Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τα οποία έψαλλαν οι νέοι με την συνοδεία βιολιού από τον μουσικολογιώτατο κ. Ιωάννη Παιβανά.

Επιπλέον, εκφράσθηκαν θερμότατες ευχές και ευχαριστίες από τον εφημέριο της ενορίας του Λεχαίου Αιδεσιμώτατο π. Παναγιώτη Αναστασόπουλο προς όλους τους συντελεστές της γιορτής και κυρίως στην κ. Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη που με την μέριμνά της Ευγενώς μας παραχωρήθηκε ο χώρος. Επίσης προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους νέους Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχαίου κ. Γεώργιος Γεωργίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λεχαίου κ. Αθανασία Ανδρικοπούλου και η Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεχαίου κ. Κατερίνα Ταμπουρατζή.

Χριστούγεννα 2017: Γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου Χριστούγεννα 2017: Γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου Χριστούγεννα 2017: Γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Λεχαίου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.