Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη:

Χριστουγεννιάτικη εορτή Μητροπόλεως.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήθηκε η φετινή Χριστουγεννιάτικη Εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως η Χριστουγεννιάτικη εορτή της Μητροπόλεώς μας.

Ο κόσμος γέμισε την αίθουσα και στο πρώτο μέρος της εορτής ακούσθηκαν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τον βυζαντινό χορό μαθητών της βυζαντινής μουσικής υπό τη διεύθυνση του μουσικολόγου κ. Αγγέλου Μπέντη. Ενδιάμεσα από τους ύμνους μαθητές λυκείου ανέγνωσαν επίκαιρα κείμενα για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης.

Στο δεύτερο μέρος της εορτής η νεοσύστατη παιδική χορωδία της Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του κ. Μπέντη απέδωσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα με συνοδεία οργάνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης μας συνεχάρη τον κ. Μπέντη και τους χορωδούς της μεγάλης και της παιδικής χορωδίας για την παρουσία τους και ευχήθηκε η εορτή των Χριστουγέννων να μην εκλείψει από τη ζωή μας, γιατί τότε θα γεμίσει με δυστυχία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Χριστούγεννα 2017: Χριστουγεννιάτικη εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Χριστούγεννα 2017: Χριστουγεννιάτικη εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Χριστούγεννα 2017: Χριστουγεννιάτικη εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Χριστούγεννα 2017: Χριστουγεννιάτικη εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Χριστούγεννα 2017: Χριστουγεννιάτικη εορτή στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.