ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: Άδικη μια καταδικαστική απόφαση για το τραγούδι μιας και υπάρχουν πολλά παραδείγματα με τραγούδια στο παρελθόν. Υπάρχει ελευθερία λόγου.

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Σε αυτό ακούγεται να τραγουδάει μεταξύ άλλων:

«Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε», «κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός» και «αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς».

Ο γνωστός τραγουδιστής το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το νέο του τραγούδι και δίνει τη δική του απάντηση σε όσους τον επικρίνουν.

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ.

Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο…».

Στη συνέχεια, ο Δάντης είπε: «Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, το λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου;».

Για να προσθέσει: «Ομολογώ ότι το βίντεο έχει κάποιες σοκαριστικές εικόνες, αλλά είναι αλήθεια.

Λένε ότι αυτός που αντιδράει, είναι αυτός που θέλει να κρύψει κάτι…

Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν.

Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και δεν το αφουγκράζομαι».

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.