Απόλυτα συμφωνεί η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Χριστιάνα Ερωτοκρίτου με τη θέση που διατύπωσαν η ηγεσία και ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, για απαράδεκτη δίωξη του εκπαιδευτικού και εικαστικού Γιώργου Γαβριήλ.  Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση τόνισε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας να ασχοληθεί στο παρόν στάδιο και να κρίνει τα έργα του καλλιτέχνη αφού αυτή κρίνεται από την ίδια την κοινωνία και την ιστορία, μετά την παρέλευση ετών.

“Που είτε εξυψώνει, είτε καταβαραθρώνει τα έργα του οποιουδηποτε. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει, αυτό σημαίνει ελευθερία λόγου είτε μας αρέσει, είτε όχι.”

Η κυρία Ερωτοκρίτου εξέφρασε σεβασμό προς τους διαφωνούντες και στην αντίθετη άποψη που διατυπώνουν πολιτικοί και πολίτες. 

“Δεν νομίζω να φτάσαμε σε μια κοινωνία που κάποιος εκφράζεται με αυτά που δεν είναι αποδεκτά ως προς την ελευθερία έκφρασης. Το ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, πρέπει να υπάρχουν.”

Σε ότι αφορά στην παραίτηση του Παύλου Μυλωνά από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έιναι άσχετη με τη στάση του κόμματος στο συγκεκριμένο θέμα, η κυρία Ερωτοκρίτου απέδωσε την απόφαση του στις πολλές υποχρεώσεις που έχει ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.