Δείτε το βίντεο:

Ο π. Συμεών Βολιώτης είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε διαδοχικά το πτυχίο του Τμήματος Νομικής, το πτυχίο του Τμήματος Θεολογίας και δίπλωμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης από τον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας Κοινωνιολογίας του Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. στο γνωστικό αντικείμενο «εκκλησιαστικό δίκαιο».

Με το πέρας των σπουδών του εκάρη αμέσως μοναχός ενώ τον Οκτώβριο του 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του υπευθύνου του Ιδιαιτέρου Γραφείου της Ιεράς Πρωτοσυγκελλίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στη συνέχεια την 1η Ιανουαρίου 2013 με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου τοποθετήθηκε Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «ΚΟΚΚΟΡΗ».

Έχει υπηρετήξσει ως εφημέριος και Πρόεδρος της Διαχειρ. Επιτροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Ιλίου (Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μέχρι σήμερα ήταν Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο πιο στενός συνεργάτης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.