Το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Απόστολος, κατά την τέλεση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Βαλτιμόρης, στο Μέριλαντ, χειροτόνησε τον Διάκονο Ιωάννη Μπούλοκ στην Ιεροσύνη.

Ο π. Ιωάννης υπηρετεί στον Καθεδρικό Ναό της Βαλτιμόρης από την αποφοίτησή του από τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού, αρχικά ως Ποιμαντικός Βοηθός και στη συνέχεια ως Δεύτερος Κληρικός της ενορίας από τη χειροτονία του ως Διακόνου στις 25 Μαρτίου 2024.

Ο π. Ιωάννης θα συνεχίσει τη διακονία του στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού ως Δεύτερος Ιερέας αυτής της ιστορικής κοινότητας υπό την καθοδήγηση του Πρωτοπρεσβυτέρου Αναστασίου Μπουραντά. Στην αρχιεπισκοπική του ομιλία, ο Μητροπολίτης υπενθύμισε στον π. Ιωάννη ότι η ζωή του ιερέα είναι μια ζωή θυσίας και ότι πρέπει να βλέπει την κοινότητα που ανατίθεται στην πνευματική του φροντίδα ως προέκταση της δικής του οικογένειας. Επίσης, ανέφερε ότι πρέπει πάντα να είναι έτοιμος να τελεί τις θείες λειτουργίες και να υπηρετεί τους πιστούς και τις πιστές της ενορίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.