Μητρόπολη Καισαριανής

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δανιήλ χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο τον Διάκονο του Μητροπολιτικού ιερού ναού αγίου Νικολάου Καισαριανής κ. Παναγιώτη Καλάβρια..

Για το χαρμόσυνο γεγονός προσήλθαν στην Θεία Λειτουργία πολλοί ιερείς και οι διάκονοι από την Ιερά Μητρόπολή μας, αλλά και από άλλες Ιερές Μητροπόλεις, καθώς και πλήθος κόσμου, για να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν με την προσευχή τους τον π. Παναγιώτη.

Ο νέος Πρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα τοποθετηθεί στην Ενορία της Αγίας Τριάδος Βύρωνος.

Ας ευχηθούμε, ο Κύριος, να τον ενισχύει και να τον χαριτώνει, για να διακονεί θεαρέστως και καρποφόρως την τοπική μας Εκκλησία. Πάντα άξιος!

Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου κ. Παναγιώτου Καλάβρια

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.