Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέστηκε χθες, Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, στα Προεόρτια των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό της Κύπρου.
Του συλλείτουργου προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συλλειτουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Λήδρας κ. Επιφανίου και Αμαθούντος κ. Νικολάου, των Πανοσιολογιωτάτων Πρωτοσυγκέλου της Μητροπόλεως Λεμεσού, Αρχιμ. Ισαάκ και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού, Αρχιμ. Παϊσίου, ιερέων και διακόνων.
Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χειροτόνησε εις πρεσβύτερο τον π. Τυχικό, ο οποίος είναι μοναχός της αδελφότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.
Προσθήκη σχολίου