Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και έντονη την πνευματική και συναισθηματική φόρτιση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Αρχιδιακόνου του, π. Αριστοτέλους Κωστοπούλου, στον περικαλλή Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Καλαμαριάς.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο π. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο π. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, ο κατά σάρκα πατήρ του χειροτονουμένου, π. Γεώργιος Κωστόπουλος, καθώς και Ιερείς της Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Ο νέος Πρεσβύτερος της τοπικής μας εκκλησίας, γόνος ιερατικής οικογενείας, με καταγωγή από τον Βόλο, στην προσλαλιά του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην άχρι τούδε πνευματική του πορεία εντός της εκκλησίας.

Με συγκίνηση ξεχώρισε την ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και την φυσική του οικογένεια με πρώτη την συνοδοιπόρο Πρεσβυτέρα του.

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στον σεπτό Ποιμενάρχη μας κ. Ιουστίνο, ευχαριστώντας τον για την παντοειδή και πατρική έκφραση της αγάπης του, καθ’ όλη τη διάρκεια της διακονίας πλησίον του.

Ο Σεβασμιώτατος, με γλυκύτητα λόγου, πάλλουσα εγκαρδιότητα και ζέουσα πνευματική χάρη ενουθέτησε και παρότρυνε τον νέο Πρεσβύτερο, ο οποίος θα διακονεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.