Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, 21 Μαρτίου Κυριακή της Ορθοδοξίας, η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Ανδρέου Λονδίνου.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, και συλλειτούργησαν μαζί του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σιλουανός (Πατριαρχείο Αντιοχείας) και ο Αρχιεπίσκοπος Ζήνων (Πατριαρχείο Γεωργίας).

Παρέστησαν, ο Εξοχότατος κ. Ιωάννης Ραπτάκης, πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Λονδίνο, ο Εξοχότατος κ. Ανδρέας Κακουρής, Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο, η Εξοχοτάτη κα Aleksandra Joksimovic, πρέσβης της Σερβίας στο Λονδίνο, ο Εξοχότατος κ. Θεόδωρος Γκότσης, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο, o Πλοίαρχος Αθανάσιος Δημητρίου, Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, Άρχοντες της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και εκπρόσωποι ομογενειακών σωματείων. Παρέστησαν επίσης κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και ικανός αριθμός πιστών τηρουμένων των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.