Στο μονόχωρο Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στα Ρέματα της περιοχής Άρνης, ιερούργησε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με την προσευχητική παρουσία όλων των κατοίκων της περιοχής, τους οποίους και ευχαρίστησε, γιατί, όπως είπε,φυλάσσουν αυτή τη μικρή «Θερμοπύλη» και δεν επιτρέπουν νε μένει το καντήλι της Παναγίας σβηστό,το Θυσιαστήριο αλειτούργητο και η καμπάνα σιωπηλή, και τους προέτρεψε,κατά τη διδασκαλία της Ευαγγελικής περικοπής, να είναι ειλικρινείς, με πίστη ανυπόκριτη, απέναντι στο Θεό,τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους και ακατηγόρητοι προς αυτούς, στην καρδιά των οποίων, όπως υπογράμμισε, κανείς δεν γνωρίζει πώς και πότε θα φωλιάσει το Πνεύμα του Θεού,αναδεικνύοντάς τους πιστούς,όπως τον Εκατόνταρχο.

Ευχαρίστησε, τέλος, τον Εφημέριο,ο οποίος επί 25ετία διακονεί στην μικρή αυτή Ενορία, παρεκάλεσε τους πιστούς να τον στηρίζουν και τον χειροθέτησε Οικονόμο.

Ήδη,ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ πλέει μέσω Μυκόνου προς Ερμούπολη,όπου το εσπέρας θα παρακολουθήσει τη λήξη του Τουρνουά Μπάσκετ «LG AEGEAN BALL FESTIVAL 2017», στην ιστορική πλατεία Μιαούλη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.