20
Ιούλ
To Ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο της μεγάλης ευεργέτιδος Μαρίας Αιγειαλίδου και χειροθεσία αναγνώστου στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος.

Tο πρωί της Κυριακής, 18 Ιουλίου 2021 τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Ασπρογέρακα, τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Σκιαδαρέση, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο και τον ευλαβέστατο Διακόνο π. Νικόλαο Κοντοπρία. Κατά την διάρκεια της Αναστάσιμης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις αναγνώστη τον κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο, Νοσηλευτή ΠΕ – Προϊστάμενο της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λευκάδος ο οποίος επί σειρά ετών διακονεί το ιερό αναλόγιο της Μονής.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στο ετήσιο Μνημόσυνο της μεγάλης ευεργέτιδος της Ιεράς Μονής και της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος Μαρίας Αιγειαλίδου καθώς και των λοιπόν ευεργετών της Ιεράς Μονής Φανερωμένης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.