Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Σύρου

Ιερά Μητρόπολη Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μετά από παρακλητικό αἰτημα των γονέων τους και με τη συνέργεια και βοήθεια του Προπονητή τους κ. Σιγάλα και του Προέδρου τους, Δημοτικού Συμβούλου κ. Στ. Γουσγουνέλη, προσέφερε σήμερα το μεσημέρι στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως αθλητικές φόρμες σους νέους και τα παιδιά της Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, για τις και εκτός Σύρου μετακινήσεις τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ υποδέχθηκε τα παιδιά, μαζί με τους γονείς, τον Προπονητή και τον Πρόεδρό τους, στην αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπικού Μεγάρου, τους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχἐς, τους συνεχάρη για την αγάπη τους στην κολύμβηση, τους προέτρεψε να είναι πρωταθλητές και στα αθλήματα της ζωής και παρεκάλεσε τον Προπονητή τους να τα προπονεί και στην ψυχή και στο πνεύμα.

Συνεχάρη το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στ. Γουσγουνέλη για τη δραστηριότητά του και διένειμε τις φόρμες στους νέους αθλητές, εισπράττοντας εγκάρδιες ευχαριστίες από τα παιδιά και τους γονείς.

Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά Χειρονομία αγάπης από Σύρου Δωρόθεο προς τα παιδιά

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.