Φοβάμαι όμως ότι δεν θα προλάβουμε και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή», σημείωσε ο κ. Σκόδρας. «Ενδεχομένως για να μην προλάβουμε να ασκήσουμε τα ένδικα μέσα, αποφασίστηκε το μεσημέρι η στάση εργασίας» επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Αιφνιδιαστική απόφαση για στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία ΟΑΣΘ
Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα πρωί Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, με τη διοίκηση του Οργανισμού να αναφέρει πως έχει ήδη κινηθεί ώστε η κινητοποίηση να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Αναλυτικά η διοίκηση του ΟΑΣΘ αναφέρει:

«Εντελώς αιφνιδιαστικά και αδικαιολόγητα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ προκήρυξε στάση εργασίας, για το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10 το πρωί.

Ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες, προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς παραβιάζει ξεκάθαρα το νόμο και επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, μιλώντας στον Status, ανέφερε «Δεν το περιμέναμε και δεν είχαμε ένδειξη ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Οι οδηγοί αιφνιδιάζουν τη Θεσσαλονίκη». «Στέλνουμε εξώδικη απάντηση προς το Σωματείο, και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κατατεθεί η αίτηση για να κηρυχθεί η στάση εργασίας παράνομη και καταχρηστική. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα προλάβουμε και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή», σημείωσε ο κ. Σκόδρας. «Ενδεχομένως για να μην προλάβουμε να ασκήσουμε τα ένδικα μέσα, αποφασίστηκε το μεσημέρι η στάση εργασίας» επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.