ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Καθήλωσε σήμερα με το λόγο του ο π Δημήτριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Χιλιάδες προσήλθαν για να τιμήσουν τον παπα Δημήτρη που κλείνει σήμερα τα 62 του χρόνια.

Έκλαιγε με λυγμούς ο παπα Δημήτρης, έκλαιγε με λυγμούς και το εκκλησίασμα κατά τη διάρκεια της σημερινής Θείας Λειτουργίας στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο παπα Δημήτρης μίλησε για τότε που πήγε να δει τον Άγιο Πορφύριο και μετά πήγε στην Θεία του και του είπε: ΄΄Παιδί μου πήγες και είδες τον Γέροντα που η Εκκλησία σε 20 χρόνια θα ανακηρύξει Άγιο.΄΄

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου. Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.