Μία όμορφη βραδιά με χιλιάδες συνανθρώπων μας να δίνουν δυναμικό παλμό και για ένα καλό και φιλάνθρωπο σκοπό έλαβε χώρα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 18 Αυγούστου, με ερμηνεύτρια την γνωστή σε όλους Γλυκερία και το συγκρότημα της.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώτο συνεργάτη του και Πρωτοσύγκελλο του Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τους Κληρικούς της Μητροπόλεως μας, όλους τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, την κ. Γλυκερία και το συγκρότημα της, καθώς και όλο τον κόσμο τονίζοντας στο λόγο του ότι Εκκλησία είμαστε όλοι μαζί.

Την σκυτάλη αμέσως πήρε η Γλυκερία η οποία τραγούδησε παλαιές και νέες επιτυχίες μαζί με τον εξαίρετο τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου, ενώ χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια και ο χορευτικός σύλλογος Αροδαμός.

Με το θερμότατο χειροκρότημα του κόσμου ο οποίος χόρεψε και σιγοτραγούδησε με την ερμηνεύτρια έκλεισε η όμορφη φιλανθρωπική συναυλία.
Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, την εκδήλωση έκλεισε ο ο έχων τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε τις ευγνώμονες ευχές του Μητροπολίτου μας, και απευθυνόμενος στην ερμηνεύτρια, στο συγκρότημα και στην λαοθάλασσα φιλανθρώπων προσώπων του τόπου μας που παρακολούθησε μέχρι το τέλος τη συναυλία, ανέφερε ότι” σήμερα προσφέρατε όλοι εσείς ένα ποτήρι νερό στους πυροπλήκτους αδελφούς μας”.

Γλυκερια

Γλυκερια

Γλυκερια

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.