Παρόντες στην Εκκλησία, ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης, ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος και πλήθος πιστών.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Χιλιάδες και σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. ΛΥΓΙΣΕ ο π Δημήτριος.

Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα Κυριακή των Αγιορειτών Πατέρων 26 Ιουνίου 2022 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να πάρουν την ευλογία του π Δημητρίου, του αγωνιστή Ιερέα που βάλλεται από συκοφάντες την τελευταία εβδομάδα, το πιθανότερο με πολιτικά κίνητρα ή στοχεύσεις.

Ο π Δημήτριος λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς που καθήλωσαν βλέποντας την αγάπη του κόσμου μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

Παρόντες στην Εκκλησία, ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης, ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος και πλήθος πιστών.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μήνυση καταθέτει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εναντίον ανθρώπων που εξαπέλυσαν αβάσιμους χαρακτηρισμούς σχετικά με καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει εδώ και πολλά χρόνια εκατοντάδες άρθρα σχετιζόμενα με την δραστηριότητα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, οπτικοακουστικό περιεχόμενο και άρθρα, συνεπώς όταν εξαπολύονται κατηγορίες πως συντελείται απάτη, έγκλημα κατά ζωής και τόσα άλλα, δυσφημείται και το περιεχόμενο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ως εκ τούτου προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη με σκοπό να εξεταστούν εις βάθος δύο χαρακτηρισμοί: 1) Έχουν πεθάνει παιδιά στους Αγίους Ισιδώρους από αμέλεια

2) Συντελείται απάτη με τα θαύματα εκεί πάνω

Οι 2 αυτοί χαρακτηρισμοί είναι άκρως δυσφημιστικοί, ανυπόστατοι και ψευδείς ενώ εγείρουν και δικαίωμα ασκήσεως αγωγής αποζημιώσεως εφόσον οι ισχυρισμοί δεν στοιχειοθετηθούν με επιχειρήματα.

Οι ισχυρισμοί που ακούστηκαν από τους κατηγόρους απασχόλησαν σε μεγάλο βαθμό τα μέσα ενημέρωσης , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια στρεβλή εικόνα για τον ναό αλλά και για αυτούς που δημοσιεύουν περιεχόμενα σχετιζόμενο με τη δραστηριότητα του Ναού.

Εν ολίγοις, θα κληθούν πολύ σύντομα οι συκοφάντες να αποδείξουν με απτά επιχειρήματα τους ισχυρισμούς τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.