Δ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 2023 Live: Παρασκευή 24 Μαρτίου ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Δ Χαιρετισμοί Ζωντανά. Εσπερινός Παρασκευής Δ Χαιρετισμών της Θεοτόκου - Ευλογία και Προσευχή στην Παναγία.

Δ Εβδομάδα Νηστειών. Ακάθιστος Ύμνος Παναγίας Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στις 19.00 το απόγευμα. Οι τέταρτοι Χαιρετισμοί της Παναγίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ: Ακολουθία Δ Χαιρετισμών της Παναγίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 19.00.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ: Οι Δ Χαιρετισμοί τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 19.00 – Δ Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας.

Ακάθιστος Ύμνος – Χαιρετισμοί

Οι Χαιρετισμοί, ή αλλιώς και Ακάθιστος Ύμνος είναι ένα μεγάλο και σπουδαίο ποίημα, γραμμένο τον 6ο αιώνα μ.Χ., που μιλάει στην Παναγία και της λέει επαίνους, ευχαριστίες και προσευχές.

Οι Χαιρετισμοί εμπερικλείουν σε ποιητική μορφή, με πανέμορφα λόγια, όλες οι βασικές διδασκαλίες της Ορθοδοξίας για το Χριστό, την ενανθρώπισή του, το ρόλο της Παναγίας για τη σωτηρία του ανθρώπου, την αγνότητα και την αγιότητά Της κ.λ.π., αλλά και για τον αγώνα του ανθρώπου για ένωση με το Θεό και τη βοήθεια που ζητάει από το Χριστό και την Παναγία γι’ αυτό τον αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι είναι οι Χαιρετισμοί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.