Μητρόπολη Φθιώτιδος

Μητρόπολη Φθιώτιδος: Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού απ’ τα παιδιά των Κατηχητικών

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων από διάφορες Ενορίες μετέδωσαν μέσα από πολύ όμορφες εκδηλώσεις το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού, μεταφέροντας με μοναδικό τρόπο όλους τους παρακολουθούντες στη νοητή Βηθλεέμ, δίνοντας μαθήματα πραγματικής αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε μια εποχή, η οποία έχει παραγκωνίσει την Αγάπη του Χριστού και έχει ξεχάσει τον πραγματικό λόγο της Ενανθρωπήσεως του.

Στις κατά τόπους Ενορίες διοργανώθηκαν και πραγματοποιηθήκαν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων.

Θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ποιήματα, δώρα, γλυκά και ευχές στόλισαν ακόμη περισσότερο την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Στο τέλος των Εκδηλώσεων οι Προϊστάμενοι των Ιερών Ναών ευχαρίστησαν με θερμά πατρικά λόγια τα παιδιά και τους κατηχητές για τις πολύ όμορφες και πετυχημένες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις και έδωσαν τις ευχές τους για Καλές Γιορτές και καλή πρόοδο των παιδιών.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού απ' τα παιδιά των Κατηχητικών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.