Μάσκα για ακόμη 14 ημέρες στους εσωτερικούς χώρους εκτός εστίασης και γυμναστηρίων - Ειδικά περιοριστικά μέτρα σε Λέσβο και Ζάκυνθο - Δέσμη μέτρων για την προστασία των ηλικιωμένων στις δομές φιλοξενίας ανακοίνωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου - Αυστηρές προϋποθέσεις για τις νέες εισαγωγές και τεστ για το προσωπικό -Υποχρεωτικός εμβολιασμός των φιλοξενούμενων - Εντατικοί έλεγχοι από ΕΟΔΥ και αύξηση των προστίμων.

Σε αυστηροποίηση του πλαισίου μέτρων που ισχύει για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων προχωρεί η κυβέρνηση. Μετά τα περιστατικά στους οίκους ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και στον Εύοσμο, η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα νέα μέτρα προκειμένου να προστατευθούν από την πανδημία του κορωνοϊού οι ηλικιωμένοι που θεωρήθηκαν εξ αρχής ευπαθής ομάδα.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, συμμετείχε στην τακτική ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Γκίκα Μαγιορκίνη, και εξειδίκευσε τα μέτρα που θα ισχύσουν στα γηροκομεία όλης της χώρας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.