Συγκεκριμένα, 1.280 δείγματα λήφθηκαν από δομές όπως το γηροκομείο Αθηνών, το κέντρο βρεφών Μητέρα, τη δομή μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων χρηστών κ.ο.κ.

«Φέτος είναι αλλιώς, προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα σεβαστούν την συλλογική προσπάθεια, θα σεβαστούν τη ζωή των μελών τους. Μέχρι τη Δευτέρα ισχύουν στο ακέραιο τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης».

Πρώτο μέλημα η υγεία των πολιτών, η νέα καθημερινότητα σημαίνει και νέες συνήθειες, είπε και επανέλαβε ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις στην επαρχία μέχρι την ημερομηνία άρσης των περιορισμών. «Απαιτείται έντυπο και sms μέχρι τη Δευτέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ενημέρωσής του ο κ. Χαρδαλιάς, είπε πως απόψε, βράδυ Πέμπτης, ολοκληρώνεται η παράταση καραντίνας στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Σχετικά με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους των τελευταίων ημερών, ο υφυπουργός είπε πως κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της ΓΓΠΠ έχουν κάνει ελέγχους σε 14 δομές που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στην παρούσα συγκυρία.

Συγκεκριμένα, 1.280 δείγματα λήφθηκαν από δομές όπως το γηροκομείο Αθηνών, το κέντρο βρεφών Μητέρα, τη δομή μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων χρηστών κ.ο.κ.

Συστάσεις στα κόμματα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να σεβαστούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό έκανε εκ νέου σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς ενόψει των εκδηλώσεων για την εργατική Πρωτομαγιά καλώντας τους να σεβαστούν τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.