Με πλείστη χαρά και αγαλλίαση πληροφορηθήκαμε την έκδοση πλήρους ασματικής ακολουθίας, με Εσπερινό, Όρθρο, Χαιρετισμούς, Παρακλητικό Κανόνα και Εγκώμια προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνος, του Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού.

Πονήσας και συνθέσας είναι ο ελλογιμώτατος και γνωστός ανά το πανελλήνιον και πέραν για την ευγλωττία και ορθή μειλίχιά αναφορά του, ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος έχει μετατρέψει τον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Ρόδου, όπου ιερουργεί, όαση πνευματική, λιμένα εύδιον σωτηρίας και λειμώνα των λογικών προβάτων.
Γνωρίζουμε καλώς τον Αρχιμανδρίτη και όπως ο ίδιος επεσήμανε είναι η αρχή μιας σειράς εκδόσεων που θα ακολουθήσουν, όλες προς Δόξαν Θεού και των Αγίων μας.
Μονάχο του μέλημα είναι η Δόξα της Εκκλησίας καθότι δεν ζει διά τον εαυτόν του παρά μόνον για την προκοπή της πνευματικής ζωής του ποιμνίου.
Οι τόμοι θα διατεθούν στους πιστούς που θέλουν με ζέση πίστεως να επικαλεστούν την χάρη του Αγίου Τρύφωνος.
Όποιος επιθυμεί, εκτός Ρόδου και οι Ιεροί Ναοί επ΄ ονόματι του Αγίου Τρύφωνος ή φέρει το όνομα του Αγίού, να προμηθευτεί το παρόν πόνημα, ας επικοινωνήσει με την Αυτού Πανοσιολογιώτητα, στο τηλέφωνο 6957040640 ή στο email [email protected]
Τυχόν έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.