ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με το συμβάν στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στα Χανιά. Τόλμησαν να σταματήσουν τον Τίμιο Σταυρό των Αγίων Ισιδώρων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα γεγονότα σήμερα σε Εκκλησία των Χανίων όπου εισέβαλε έπειτα από καταγγελία αστυνομικοί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και βίντεο οι πιστοί γιούχαραν τους αστυνομικούς και τη Μητροπολη Κυδωνίας.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΧΑΝΙΑ : Να μπει τέλος στην παραπληροφόρηση που εσκεμμένα διοχετευεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες πως δήθεν συνέλαβαν τον π Δημήτριο.

Όπως γράψαμε χθες ο π Δημήτριος λειτούργησε στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στα Χανιά. Σήμερα σταύρωνε πιστούς, (10 ανθρώπους σε καροτσάκια εκ των οποίων οι δυο σώθηκαν με τη χάρη του Τιμίου Σταυρού.

Ξαφνικά μετά από καταγγελία για τον κορονονο, εισέβαλε η αστυνομία και έδιωξε τους πιστούς. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και δεν κρατούσαν τις αποστάσεις.

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του πατρός Δημητρίου στη γενέτειρά του,τα Χανιά της Κρήτης.

Η συνέχεια στο άρθρο Σήκωσε 2 αρρώστους από καροτσάκια και εισέβαλε η αστυνομία- Οργή για τη Μητρόπολη από πιστούς

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.