Ενημέρωση μέσω facebook προς το ποίμνιο, από την ενορία Αγ. Χαράλαμπου Λενταριανών στα Χανιά, αναφέρει ότι ο ναός θα παραμείνει κλειστός λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Σκοπός είναι να προφυλαχθεί το ύψιστο αγαθό της υγείας, αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Στο μεταξύ, απολύμανση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου. Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Ιερά Μητρόπολη:

“Εκτός από τα Γραφεία της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Κεντρικό Συσσίτιο, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, στο Πολιτιστικό κέντρο και στα αυτοκίνητα της Μητροπόλεως μας.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία του κόσμου και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής από τον καθένα τα οποία συμβάλλουν στον τομέα της πρόληψης της δημόσιας υγείας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας από την πρώτη στιγμή έχει προχωρήσει στα Γραφεία με ένα πλάνο μέτρων που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού, προκειμένου αυτά να αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους του τόπου μας.”

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.