Κατόπιν ερωτημάτων που αφορούν στη φοίτηση μαθητών/τριών και στην κατάθεση βαθμολογίας Α΄ Τετραμήνου στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. ΕΠΑ.Λ., Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Λύκεια, Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια-Λύκεια), σας ενημερώνουμε για τα εξής.

Η καταχώριση των απουσιών γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και ο χαρακτηρισμός της φοίτησης των μαθητών/τριών θα εξετασθεί κατά το τέλος του Β΄ Τετραμήνου.
Για μάθημα ή κλάδο μαθήματος που για οποιονδήποτε λόγο ενδεχομένως διδάχθηκε λιγότερο από δέκα (10) ώρες, δύναται να μην κατατεθεί βαθμολογία εάν αποδεδειγμένα και δικαιολογημένα οι διδάσκοντες δεν διαθέτουν επαρκή στοιχεία για την αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών/τριών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις».

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία στο στρατό ξηράς

Αυξάνεται η θητεία στο στρατό ξηράς κατά τρεις (3) μήνες

Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε (21.1.2021) την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στο στρατό ξηράς κατά τρεις (3) μήνες, κάνοντας δεκτή την σχετική εισήγηση των γενικών επιτελείων.

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την υπουργική απόφαση για ΓΕ.Λ

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την υπουργική απόφαση για ΕΠΑ.Λ. και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ

Μειωμένη κατά 20-30% η Εξεταστέα Ύλη

Μειωμένη κατά 20-30%, σε σχέση με την αρχική, είναι η νέα Εξεταστέα Ύλη που ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Το ποσοστό μείωσης της εξεταστέας ύλης θεωρείται μεγάλο,συγκρίνοντας με τη μείωση που έγινε το περασμένο σχολικό έτος, δεδομένου ότι η χρονική διάρκεια της τηλεκπαίδευσης μέχρι σήμερα είναι μικρότερη, σε σχέση με πέρσι.

Στα Μαθηματικά παρατηρείται μείωση της ύλης κατά 30% και σε όγκο γίνεται σχεδόν ίδια με πέρσι, με μια ανεπαίσθετη αύξηση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.