Σοκ προκάλεσε σε όσους παρακολουθούσαν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Χαλκίδας, καθώς κατέρρευσε ο ιερέας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών στην ιστοσελίδα evima.gr, την ώρα της Θείας Κοινωνίας ο πατέρας Ιωάννης αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Άμεσα έσπευσε στην εκκλησία ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ιερέα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί τι προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν: «Ξαφνικά ζαλίστηκα και δεν κατάλαβα πως συνέβη και έπεσα μπροστά στην Ωραία Πύλη».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται ο πατήρ Ιωάννης, ο οποίος ενώ λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Χαλκίδας κατέρρευσε στην Ωραία Πύλη την ώρα της Θείας Κοινωνίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν: «Ξαφνικά ζαλίστηκα και δεν κατάλαβα πώς συνέβη και έπεσα μπροστά στην Ωραία Πύλη». Ο ιερές υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί τι προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατήρ Ιωάννης είναι καλά στην υγεία του και, μάλιστα, με διάθεση χιούμορ με τους γιατρούς.

Μέσα στην ημέρα θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιερέα.

Μετά την κατάρρευση του ιερέως, εκλήθη το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε άμεσα και μετέφερε τον πατέρα Ιωάννη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως επισημαίνουν οι πιστοί, ο ιερέας είχε φόρτο εργασίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως να προκλήθηκε η λιποθυμία από υπερβολική κούραση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.