Οικουμενικό Πατριαρχείο:

Υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου πραγματοποιήθηκε 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2017 στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης το Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: “Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Μιχαήλ Κωνσταντινίδης: η προσφορά του στην Εκκλησία, το Γένος και τον Ελληνισμό”.

Την έναρξη του συνεδρίου κήρυξε ο Πατριάρχης, ενώ ομιλητές της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου ήταν ο πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, ο π. Μακάριος Νιάκαρος, ο καθηγητής του Τμήματος της Θεολογίας του Α.Π.Θ. κ. Χρήστος Αραμπατζής και η Δρ. Θ. κα Μαρία Παπουτσή. Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Σεβ. Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος ενώ παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, Αρχιερείς του Θρόνου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη Ευάγγελος Σέκερης κ.α.

Χάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής Μιχαήλ

Χάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής ΜιχαήλΧάλκη: Συνέδριο στη μνήμη του Μακαριστού Αμερικής Μιχαήλ

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.