Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για να μπορέσουν να φωτιστούν όλες οι πτυχές ενός ακραίου περιστατικού που συνέβη στην τουαλέτα του 17ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τρεις μαθητές δημοτικού έβαλαν συμμαθήτριά τους να γλείψει τούρκικη τουαλέτα. Όλα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, στις 15:00 το μεσημέρι.

Όπως ανέφερε στο zougla.gr, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης,«τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος έπαιζαν κάποιο παιχνίδι στο οποίο φαίνεται πως είχαν βάλει συγκεκριμένους όρους.

Με βάση αυτούς τους όρους, ζήτησαν από τους δασκάλους τους να πάνε στην τουαλέτα. Την επόμενη ημέρα, οι γονείς μιας μαθήτριας κατήγγειλαν στον διευθυντή του σχολείου πως συμμαθητές της κόρης τους την εξανάγκασαν να γλείψει την τουαλέτα».

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή, «πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό», ενώ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έπειτα από ενημέρωση που είχε, «τη συγκεκριμένη μαθήτρια της Β΄ τάξης δεν την είχαν ενοχλήσει άλλες φορές».

Παράλληλα επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή καταγράφονται όλες οι μαρτυρίες γύρω από το περιστατικό. «Έχω μιλήσει με αρκετούς από τους εμπλεκόμενους.

Τη Δευτέρα θα μιλήσω και με τους γονείς των μαθητών που φέρονται να έχουν τελέσει αυτή την πράξη. Ξέρετε, είναι παιδιά… Κατά τη διάρκεια των περιγραφών έλεγαν διάφορα πράγματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο πόρισμα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε το τελικό πόρισμα για το περιστατικό» είπε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.