ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 28 Νοεμβρίου 2020 έως και την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2020, ημέρας Δευτέρας.

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 8/10-3-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, είκοσι δύο (22) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Με δεδομένο ότι οι μετά από διαδοχικές παρατάσεις η προθεσμία για τις δηλώσεις ξεχασμένων τετραγωνικών τελείωσε στο τέλος Σεπτεμβρίου και η επεξεργασία των δηλώσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, υπήρχε υπερβολική επιβάρυνση για όσους δήλωσαν μεγαλύτερη επιφάνεια.

Κι αυτό διότι, οι αναπροσαρμογές στην επιφάνεια του κάθε ακινήτου -άρα και υψηλότερα δημοτικά τέλη- δεν χρεώθηκαν μεν για την περίοδο 2014-2019, αλλά χρεώθηκαν χωρίς να καταλογιστούν και να πληρωθούν για το 2020. Με βάση τις δηλώσεις που έγιναν υπολογίστηκε ότι εφεξής οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν δημοτικά τέλη αυξημένα κατά 160 εκ ευρώ. Το ποσό αυτό θα ήταν κανονικά διπλάσιο, δηλαδή 320 εκ ευρώ, το 2021 όταν θα πληρώνονταν τα τέλη του χρόνου και αναδρομικά τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Με στόχο να μην υπάρξει αυτή η πρόσθετη επιβάρυνση, ο υπουργός οικονομικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος θα καταθέσει μέσα στο Δεκέμβριο ρύθμιση με την οποία θα προβλέπεται ότι τα επιπλέον ποσά δημοτικών τελών και δημοτικών φόρων που προκύπτουν από τις δηλώσεις των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων στους Δήμους, τις οποίες υπέβαλαν εκατομμύρια ιδιοκτήτες, μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ, θα μπορούν να εξοφληθούν σε 24 δόσεις, μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος των ετών 2021 και 2022. Φυσικά δεν θα χρεωθούν ούτε πρόστιμα και προσαυξήσεις για εκπρόθεσμη καταβολή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.