Σημειώνεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στο σημείο καθώς πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από τη γέφυρα Κατεχάκη και παρασύρθηκε από δύο Ι.Χ.

Τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος Περιστερίου έχει προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία γερανοφόρο συγκρούστηκε με ένα τζιπ στο ύψος Περιστερίου, στο ρεύμα προς Λαμία.

Τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί.

Νωρίτερα, σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία άλλο ένα τροχαίο στο ύψος Βρυούλων, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο.

Οπλισμένοι με αρκετή υπομονή πρέπει να είναι και σήμερα Πέμπτη οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης καθώς σε πολλούς από αυτούς παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, για ακόμη μια ημέρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού είναι μποτιλιαρισμένα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στην άνοδο από την Αχαρνών έως τη Φιλαδέλφεια και στο ρεύμα της καθόδου από την Αχαρνών έως την έξοδο Περιστερίου.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι οδηγοί κινούνται στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το Παλατάκι μέχρι την περιφεριακή οδό Αιγάλεω, διότι είναι σε εξέλιξη ο 7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος αγώνας δρόμου, ενώ μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφ. Μεσογείων από τον Χολαργό προς την Αθήνα. Σημειώνεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στο σημείο καθώς πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από τη γέφυρα Κατεχάκη και παρασύρθηκε από δύο Ι.Χ.

Δείτε την κίνηση στην Αττική Οδό

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.