ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ – Στο όχι και τόσο μακρινό 2004 την πόρτα του Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης διέρχεται ένας νέος ιερέας, πολλά υποσχόμενος και με πολλή όρεξη για δουλειά.

Τα χρόνια περνούν…ο Ναός αναβαθμίζετε και οι ψυχές του ποιμνίου ξαναγεννιούνται…ο ιερέας παίρνει το οφφίκιο του βοηθού για την φιλότιμη προσπάθεια και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο γηροκομείο.

Στο σήμερα του 2024, μετά από 20 χρόνια, οι κόποι και η δουλειά του ανταμείβονται με τον καλύτερο ιερατικό τρόπο…ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παύλος Σερβίων και Κοζάνης τον χρήζει πρωτοπρεσβύτερο της ιεράς Μητρόπολης.

Η συγκίνηση διάχυτη στον Ιερό Ναό για όλους. Βιολογικά και πνευματικά παιδιά του Πάτερ Νικολάου σκουπίζουν τα δάκρυα που έχουν κατακλύσει τα μάτια τους…το ”Άξιος” ακούγεται απ’ άκρη σ’ άκρη του Ναού και ο Μητροπολίτης εναποθέτει στο στήθος του ιερέα τον Εσταυρωμένο….Αυτόν που ο ιερέας αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του…και υποσχέθηκε για ακόμη μία φορά πως θα υπηρετεί και θα υπερασπίζεται μέχρι την τελευταία του πνοή…Πάτερ Νικόλαε, ΑΞΙΟΣ!!! Πρεσβυτέρα Κωνσταντία να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!! Η Ποντοκώμη είναι περήφανη για σένα!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.