Χρειαζόμαστε και σήμερα την ενδυνάμωση από την «Πάντων Χαρά», τη Μητέρα της Ζωής, τη Θεογεννήτορα Μαρία.

Αύγουστος-Παναγία: H Μητέρα της Ζωής

Ας προστρέξουμε, λοιπόν, κι εμείς, στην αγκαλιά της, αφού, στα προβλήματα και στις δυσκολίες της ζωής μας, αλλά, και στις βαθύτερες, υπαρξιακές ανάγκες και αναζητήσεις μας, μόνο με τη δική της προστασία και μεσιτεία μπορεί να προκύψει σωστή αντιμετώπιση και να βρεθούν λύσεις.

Σε μια ώρα, που ο θάνατος παίρνει πρόωρα και άδικα τη ζωή και τη χαρά αθώων ανθρώπων, μεγάλων και μικρών, και το κλάμα αναρίθμητων δυστυχισμένων θυμάτων της θηριωδίας αδίστακτων φονιάδων πληθαίνει στις αιματοβαμμένες περιοχές, ας υψώσομε τα χέρια μας προς την Πλατυτέρα των ουρανών και να την παρακαλέσομε θερμά, να αγκαλιάσει τα ανυπεράσπιστα παιδιά της!

Τελειώνοντας, είναι εξαιρετική ευκαιρία, να ξεφυλλίσουμε τούτες τις μέρες το μοναδικό, αληθινά έργο ζωής, «Ο ΓΛΥΚΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ» και να ακούσομε τα όμορφα τραγούδια και ψαλσίματα από τα ένδοξα «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ».

Τα παιδιά και τους νέους, που, όπως είχε γράψει στο βιβλίο εκείνο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, στην Παναγία «προσέφεραν τον αγνό ανθό της νιότης τους και τη δροσερή πνοή τους, για την πνοή ζωής που Εκείνη προσέφερε στον κόσμο».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.