ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια απίστευτη ιστορία που έχει προβληματίσει την Εκκλησία της Ελλάδος φέρνει σήμερα στο φως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σύμφωνα με καταγγελίες Ιερέων υπάρχει νεωκόρος Εκκλησία, που υπηρετεί σε Κοιμητηριακό Ναό, πρώην αυτοδιοικοικητικό στέλεχος, πολιτικός με το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος κατόπιν πιέσεως πολιτικής προσελήφθη από συγκεκριμένο Ιερέα για να διακονεί στον Ναό, ο οποίος φέρεται να έχει παραχωρήσει σπίτι του στα Μυκονιάτικα των Αγίων Αναργύρων σε δομή Πακιστανών, οι οποίοι το έχουν μετατρέψει σε παράνομο τζαμί, με δεκάδες καταγγελίες πολιτών, ενώ το βράδυ φοβούνται άνθρωποι να περάσουν απέξω από το χώρο.

Όλα αυτά γίνονται με άδεια και τις ΄΄ευλογίες΄΄ του προισταμένου Ιερέα, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει απασχολήσει την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, έπειτα από προφορική καταγγελία οδηγού Ταξί εναντίον του Ιερέα. Ο αυτοκινητιστής τον κατηγόρησε για σοβαρό επεισόδιο, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τον περίμενε και κάτω από τον σπίτι του τον Ιερέα και υπήρξε άσχημος ξυλοδαρμός.

Το Γραφείο Προσωπικού της Αρχιεπισκοπής μετά την καταγγελία κάλεσε τον Ιερέα για εξηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα τον προέτρεψε να αποχωρήσει από τον Ναό που διοικεί, κάτι που τελικά δεν έγινε πράξη έπειτα από παρέμβαση υπέρ του Ιερέα από δυο Ιεράρχες, ένας νησιώτης και ένας των Αθηνών, οι οποίοι συνδέονται με μακρά φιλία με τον εν λόγω κληρικό.

Όπως μας ανέφερε ο οδηγός Ταξί, πρόκειται και αυτός και η σύζυγός του να κινηθούν νομικά κατά του Ιερέα.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.