Το Σάββατο 25-1-2020 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Ν.Ο.Β.Ε. (Ναξιακός Οργανισμός Βιοϊατρικών Επιστημών) κ. Ιωάννη Βλασερού, μετέβη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του ως άνω Οργανισμού. Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως τιμήθηκαν οι Νάξιοι νεοεισαχθέντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Υγειονομικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους και ευχήθηκε προς όλους τους συμμετέχοντες για το νέο έτος.

Την Κυριακή 26-1-2020 το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου. Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως ο Σύλλογος βράβευσε τους νεοεισαχθέντες Φιλωτίτες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδος μας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους επιτυχόντες και ευχήθηκε προς όλους το νέο έτος να είναι ειρηνικό σωτήριο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου όπου με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Ο.ΝΑ.Σ. (Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων). Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως η Ομοσπονδία τίμησε τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την μέγιστη προσφορά του στη Νάξο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αφού εξήρε την φιλάνθρωπη προσωπικότητα του κ. Μαρτίνου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος προς όλους τους συμμετέχοντες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.