Στα πλαίσια του Athens Pride 2023 πραγματοποιείται αθλητικοδιασκεδαστική δοκιμασία που συνίσταται σε αγώνα δρόμου με τακούνια ύψους μέχρι 15 εκατοστών.

Εβδομάδα Pride στην Αθήνα που κορυφώνεται με την παρέλαση το Σάββατο. Θα μεσολαβήσουν πολλές εκδηλώσεις, χάπενινγκ και συναυλίες.
Έτσι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα προηγηθούν της μεγάλης παρέλασης του Athens Pride, σήμερα, στο κέντρο της πόλης διοργανώθηκε από τον συμπεριληπτικό Αθλητικό Σύλλογο «Κένταυροι Αθηνών», αγώνας τακουνοδρομίας.

Πρόκειται για έναν μίνι αγώνα δρόμου στον οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν παπούτσια με τακούνια μέχρι 15 εκατοστά ύψος. Στο κάλεσμα του Συλλόγου οι διοργανωτές τονίζουν χαρακτηριστικά: «Έλα όπως θες. Με αθλητικά ρούχα ή και με φούστα αλλά να έχεις μαζί σου τα τακούνια σου! ».

Ο αγώνας δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση. Και αυτό γιατί όπως τονίζεται στη σελίδα του Athens Pride στο Facebook «οι γαζέλες του Pride» οι συμμετέχοντες όχι μόνο πρέπει να τρέξουν με τα ψηλοτάκουνα χωρίς να πέσουν, αλλά παράλληλα να καλλωπιστούν πριν φτάσουν στον τερματισμό. Για το σκοπό αυτό, στη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία από τα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προμηθευτούν ένα φόρεμα και ένα κραγιόν που είναι υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσουν πριν φτάσουν στη γραμμή τερματισμού.

Οι τακουνοδρομίες θα διεξαχθούν σε τέσσερα στάδια, τρεις προκριματικούς αγώνες και έναν τελικό, αλλά δεν αναφέρεται πιο θα είναι το έπαθλο για τον νικητή ή την νικήτρια.

Μια φορά και έναν καιρό
Το κεντρικό σύνθημα του Athens Pride 2023, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Πλατεία Κοτζιά είναι «μια φορά και έναν καιρό». Και αυτό όπως λένε οι διοργανωτές είναι «για να μπορούμε κάποτε να λέμε, “μια φορά κι έναν καιρό, διεκδίκησα και πέτυχα”», είναι το μήνυμα του βίντεο της φετινής διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφαση μετακίνησης της κεντρικής εκδήλωσης του Athens Pride 2023 από το Σύνταγμα- όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια- στην πλατεία Κοτζιά, γιατί στο Σύνταγμα βρίσκεται το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΓΕΡΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Τακουνοδρομίες λέει στο Pride!

Ἡ ζεστή ἀγκαλιά τοῦ Χριστοῦ καλεῖ ἅπαντες σέ μετάνοια, καί ἐμεῖς οἱ πνευματικοί ἐξομολογοῦμε ὁμοφυλόφιλους πού ἀγωνίζονται καί αὐτός ὁ ἀξιέπαινος ἀγώνας τους, σέ τέτοιες συνθῆκες παραποίησης τῆς ἀλήθειας, κόντρα στή μόδα καί στή δικτατορία τῆς πολιτικῆς ὀρθότητας, ἐμπνέει ὅλους μας καί μᾶς δίνει δύναμη, ἀφοῦ κανένα πάθος, καμία ἀδυναμία δέν εἶναι ἀνίκητη, κανένας μηχανισμός ψεύδους καί προπαγάνδας δέν μπορεῖ νά μᾶς ἀποκλείσει ἀπό τήν ἀλήθεια. Αὐτοί εἶναι οἱ πραγματικοί ἥρωες καί ὄχι ἐκεῖνοι πού παρασύρονται ἀπό τό νεοταξικό συρμό καί δέν ἀρκοῦνται στό ὅτι ἀφήνονται δέσμιοι στά πάθη τους, ἀλλά χλευάζουν τήν πίστη καί τίς ἀξίες τῶν γύρω διαπράττοντας ἀκριβῶς αὐτό πού κατηγοροῦν ὅτι ὑφίστανται.

Στό τέλος, ὁ μόνος νικητής τῆς ἱστορίας θά εἶναι ὁ Χριστός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Giannakis 1 μήνα πριν

    Ο Γερωντας μάλλον δεν έχει 15ποντα

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.