Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα που θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο Athens Bar Show, να ξαναγνωρίσουν παλιότερα σε νέες εκδοχές, να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα βιβλία, αξεσουάρ και εργαλεία και να πάρουν μέρος σε ιδιαίτερες γευσιγνωσίες και pairings.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία της διοργάνωση, η έκθεση-θεσμός της σκηνής του bartending επανέρχεται με ένα πλούσιο διήμερο

Το μότο είναι «Ώρα να τα πούμε από κοντά». Η πανδημία μπορεί να μην επέτρεψε την πραγματοποίηση του Athens Bar Show τη χρονιά που μας πέρασε, τώρα όμως το ραντεβού έχει φιξαριστεί. Η έκθεση, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα συγκεντρώσει στις 9 και 10 Νοεμβρίου κάτω από τα φουγάρα της Τεχνόπολης ιδιοκτήτες bar, bartenders, εισαγωγείς, παραγωγούς, διανομείς, F&B managers και άλλους επαγγελματίες του κλάδου.

Athens Bar Show 2021Athens Bar Show 2021

Πάνω από 40 εταιρείες-εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το «παρών» στο Γκάζι, παρουσιάζοντας πάνω από 500 διαφορετικές ετικέτες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα που θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο Athens Bar Show, να ξαναγνωρίσουν παλιότερα σε νέες εκδοχές, να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα βιβλία, αξεσουάρ και εργαλεία και να πάρουν μέρος σε ιδιαίτερες γευσιγνωσίες και pairings.
Athens Bar Show 2021Athens Bar Show 2021

Οι ομιλίες και τα masterclasses της έκθεσης, που ξεκίνησε το 2010 και στόχο έχει να συμβάλλει στην εξέλιξη του κλάδου αλλά και στην ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, φέτος ξεπερνούν τα 60. Συμμετέχουν μερικοί από τους πλέον αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, bartenders, επιχειρηματίες, ερευνητές, επιστήμονες, master blenders και παραγωγοί από διάφορα σημεία του πλανήτη.

Athens Bar Show 2021Athens Bar Show 2021
Μέσω των σεμιναρίων θα αποτυπώσουν το «σήμερα» του bartending, εστιάζοντας στις νέες εγχώριες και παγκόσμιες τάσεις, στα επιχειρηματικά μοντέλα, στις καινοτομίες που αλλάζουν το τοπίο και στους αποτελεσματικότερους τρόπους οργάνωσης και διαχείρισης του μπαρ, ενώ θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η πανδημία, προτείνοντας ιδέες και λύσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.