ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Καθημερινές επιθέσεις με στόχο την ηθική και φυσική εξόντωση των δημοσιογράφων.

Ένα σχέδιο μιας άνευ προηγουμένου επιθέσεως εναντίον μέσου ενημέρωσης έχει ενορχηστρωθεί και εκτελείται καθημερινά από ακραία κέντρα (φιλικά παρακλάδια προηγούμενων κυβερνητικών σχηματισμών), εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σε καθημερινή βάση εμφανίζονται άθεοι, υβρίζουν την Παναγία και τους Αγίους με απίστευτα λόγια, κυριαρχούμενοι από μίσος ανεξήγητο.

Οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν σήμερασύμμαχο στο πρόσωπο του blog με την ονομασία hoaxes το οποίο από μόνο του χρίσθηκε κριτής των fake news στο διαδίκτυο.

Όπως προκύπτει από οτα σχόλια και τις συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα μοναδικός στόχος των δύο αυτών ομάδων (εν δυνάμει εγκληματικών) διακατέχονται από μίσος εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, με στόχο τη φυσική εξόντωση των υπευθύνων.

Μέχρι πρότινος οι επιθέσεις θα μπορούσε κανείς να πει πως γινόντουσαν με γνώμονα την πρόσκαιρη προβολή κάποιων ανθρώπων.

Τώρα πλέον είναι εμφανές πως τα πρόσωπα αυτά ΄΄διψούν για δημοσιογραφικό αίμα΄΄.

Ο ιστότοπος ΄΄hoaxes΄΄ εγκαλεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το άρθρο θαύμα της Παναγίας, σώθηκε το μοναστήρι στην Εύβοια. Εις το άρθρο, ουδέποτε αμφισβητήσαμε το γεγονός πως οι πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Τονίζουμε απλώς, με ταπεινότητα, πως τις ημέρες εορτασμού της Παναγίας μας, η χάρης Της τους βοήθησε να βγουν νικητές σε τούτη τη μάχη.

Είναι λυπηρό ορισμένοι να προσπαθούν να λογοκρίνουν ακόμη και τα πνευματικά κείμενα εξαιτίας κάποιας εμμονής.

Η απάντηση ξανά στα δικαστήρια.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-9)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.