ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μια απίστευτη ιστορία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE πε πρωταγωνίστρια 42χρονη Πρεσβυτέρα σε χωριό της Ηλείας για την οποία έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων.

Όπως σημειώνει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο Κώστας Νικολακόπουλος αναβρασμό έχει προκαλέσει εδώ και 5 μήνες η προκλητική κατά πολλούς συμπεριφορά και εν γένει στάση ζωής Πρεσβυτέρας σε ενορία επαρχιακής πόλης της Ηλείας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η 42 χρονη γυναίκα του Ιερέα και μητέρα τριών παιδιών απέχει κατά πολύ από την τυπική συμπεριφορά και το καθιερωμένο πρωτόκολλο που ορίζει εθιμικά την συμπεριφορά των συζύγων των Ιερέων. Προκλητικά μίνι φορέματα, κολλητές φούστες , αμοιχτό μπούστο είναι κάποι από τα στοιχεία της καθημερινής της ζωής για την οποία κρίνεται πολύ αυστηρά από πιστούς της ενορίας οι οποίοι με πρωτοβουλία 2 κυριών του φιλοπτώχου και ενός άνδρα ξεκίνησαν τη συλλογή υπογραφών για να μην ξαναδούν στη συγκεκριμένη ενορία την 42χρονη μητέρα και Παπαδιά.

Είναι «Ασύδοτη και κατώτερη του ρόλου της!» σημειώνει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η κυρία Μαρίνα Κ κάτοικος της περιοχής. Δεν κρίνουμε κάποιον από την εμφάνισή του, όμως όταν είσαι γυναίκα Ιερέα έχεις ορισμένες υποχρεώσεις και η ευπρεπής εμφάνιση είναι μία από αυτές. «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»…»

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.