Ενδεικτικά, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ) αναφέρει ότι «μπροστά στη συμπλήρωση ενός χρόνου κλειστών πανεπιστημίων οι φοιτητές σε όλη τη χώρα ζητούν άνοιγμα των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας. Δίνουν απάντηση στην καταστολή και τρομοκρατία της κυβέρνησης σε βάρος του λαού και της νεολαίας».

Από την πλευρά της, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) στην ανακοίνωσή της κατηγορεί μεταξύ άλλων την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την ανεύθυνη και επικίνδυνη διαχείριση με την απουσία λήψης οποιουδήποτε μέτρου για την προστασία της υγείας και της ζωής εκπαιδευτικών και μαθητών», ότι «έδειξε το αντιεκπαιδευτικό πρόσωπό της και με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του νηπιαγωγείου και των νηπιαγωγών» και ότι «επιχειρεί να εφαρμόσει την αξιολόγηση σχολικής μονάδας του νόμου 4692/2020, που ψήφισε πέρυσι και ο κλάδος έχει απορρίψει».

Φοιτητικοί σύλλογοι και παρατάξεις συμμετείχαν στο συλλαλητήριο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν το μεσημέρι στα Προπύλαια φοιτητικοί σύλλογοι και παρατάξεις καθώς και οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου με κλειστά Πανεπιστήμια στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας. Κλεισ΄τη έμεινε για λίγη ώρα η κυκλοφορία στη Β. Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, ωστόσο οι δρόμοι ανοίγουν σταδιακά.

Περίπου στις 2.30 το μεσημέρι η κεφαλή της πορείας έφτασε στη Βουλή..

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.