Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Μεγάρων

Σήμερα Τρίτη 19η Δεκεμβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μετέβη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο – Νέας Ζωής Ασπροπύργου, εν όψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων και ωμίλησε επικαίρως στους κ.κ. Εκπαιδευτικούς και στα παιδιά του Σχολείου.

Εν συνεχεία αντηλλάγησαν ευχές για τις άγιες ημέρες και ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, μοίρασε σε όλα τα παιδιά εικόνες της Γεννήσεως του Κυρίου, παιγνίδια, τετράδια και σοκολάτες, ενώ στους κ.κ. Διδασκάλους Εικόνες του Κυρίου και το Καλενδάριον, της Ιεράς Μητροπόλεως, του έτους 2018.

Τέλος τα παιδιά κατενθουσιασμένα προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, χειροποίητες κάρτες και ζωγραφιές, ενώ οι κ.κ. Εκπαιδευτικοί του προσέφεραν ένα χειροποίητο καράβι, με ευχές για την νέα χρονιά σε, τρεις γλώσσες.

Ασπρόπυργος: Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεγάρων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ζωής Ασπρόπυργος: Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεγάρων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ζωής Ασπρόπυργος: Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεγάρων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ζωής Ασπρόπυργος: Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεγάρων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ζωής

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.