Όπως γνωρίζετε δημοσιεύτηκαν πολλές ειδήσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ζητώ να μην ληφθούν υπόψιν αυτά, καθώς δεν είμαι εγώ αυτή που τα λέει μπροστά στην κάμερα. Γιατί βγήκαν πολλές ειδήσεις, είτε λάθος είτε ψέματα, επειδή θέλουν (κάποια  ΜΜΕ) να κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα. Εγώ κατά την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, όσο μπορώ δε θέλω να κάνω κάποια δήλωση."

Μίλησαν πολλοί και είπαν πολλά. Τώρα θα ακούσουμε τι έχει να πει η πρωταγωνίστρια. Το θύμα μιας επίθεσης, η οποία έτυχε πολιτικής εκμετάλλευσης. Ενοχλημένη από τις διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση, η Άσια σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως επρόκειτο για μια καθαρά διαπροσωπική σύγκρουση.

ΑΣΙΑ ΚΑΡΑΑΛΙ-Θύμα επίθεσης
“Όχι, εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να νιώσω μίσος. Ούτε και κρατήσω κακία για ολόκληρη την ε/κ κοινότητα, επειδή αυτοί είναι Ε/κ. Ούτε και σκέφτομαι ότι όλοι είναι το ίδιο. Το περιστατικό ήταν ένα προσωπικό περιστατικό μ’ αυτούς.”

Σεβόμενη τη δικαστική διαδικασία, η νεαρή Τουρκοκύπρια θέλησε να μην τοποθετηθεί ως προς τα γεγονότα ή τα κίνητρα, μολονότι στέλνει ένα μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να μιλήσουν εξ ονόματος της.

ΑΣΙΑ ΚΑΡΑΑΛΙ-Θύμα επίθεσης

Ναι, έκανα δήλωση αλλά σε καμία περίπτωση εγώ δεν είπα ότι είναι 100% ρατσιστική επίθεση ή δεν είναι 100% ρατσιστική επίθεση. Αφού περιέγραψα το περιστατικό στο facebook, τα γεγονότα, δεν επιθυμώ να κάνω άλλα σχόλια.
Η Άσια μεγάλωσε μαζί με τους Ελληνοκυπρίους φίλους των γονιών της, οι οποίοι κατάγονται από την Πάφο. Έμαθε να μην θεωρεί όσους ζουν στις ελευθέρες περιοχές ως εχθρούς… κι αυτό -μας λέει- δεν άλλαξε μετά την επίθεση.

ΑΣΙΑ ΚΑΡΑΑΛΙ-Θύμα επίθεσης
Έγινε το περιστατικό. Πηγαίναμε κι ερχόμασταν στην αστυνομία, δεν ήρθαμε (από τότε) για διασκέδαση. Μέσα στα γεγονότα, δεν μπορούσα να προσδιορίσω τα αισθήματα μου. Εάν έρθω ξανά, δεν ξέρω τι θα αισθανθώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αλλά όσον αφορά τη σημερινή μέρα, που ήρθα σε εσάς, δεν αισθάνθηκα κάποιο φόβο.

Τροφή για σκέψη, το κεντρικό μήνυμα που Άσια θέλησε να στείλει σε όλους τους Κυπρίους.

ΑΣΙΑ ΚΑΡΑΑΛΙ-Θύμα επίθεσης
“Ο σκοπός μου δεν ήταν να δημιουργήσω αναστάτωση ή να ξεκινήσω έναν πόλεμο. Όπως και οι Ε/κ έχουν το δικαίωμα να περνούν από την άλλη πλευρά, το ίδιο ισχύει και για εμάς. Και όλοι ασκούμε το δικαίωμα μας. Δεν αισθάνθηκα ποτέ εχθρότητα για κανέναν. Εγώ δε ξεχωρίζω τους ανθρώπους ανάλογα με την καταγωγή τους ή τη θρησκεία τους. Για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι καλοί και οι κακοί άνθρωποι. Αυτή είναι η οπτική μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους ανθρώπους για κάτι άλλο. Και για άλλη μια φορά μέσω της κάμερας σας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν μήνυμα και με στήριξαν, Τ/κ και Ε/κ.”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.